QAN

portret-Riemer Kuiper   _____________________________ Het QAN Energieplan wordt u aangeboden door Riemer Kuiper, bouwkundig ingenieur, architect en eigenaar van QAN Architectuur, gevestigd in Nijmegen.

Ik studeerde bouwkunde aan de HTS in Groningen, en architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Arnhem. Vanaf 1988 deed ik ervaring op in alle fasen van het bouwen, eerst als bouwkundig ingenieur, en sinds 1996 als architect.
Met deze kennis en ervaring ben ik sindsdien op verschillende manieren betrokken geweest bij het het ontwerp- en uitvoeringsproces, deels als zelfstandige, en deels in dienst van architecten in Gelderland en de Randstad.
Vanuit deze basis heb ik in 2008 het architectenbureau QAN Architectuur opgericht in Nijmegen. Een nieuw vervolg, waarin ik m.n. voor particulieren en bedrijven actief ben. De dienstverlening van QAN Architectuur bestaat in hoofdlijnen uit ontwerpen en adviseren, plannen uitwerken, het verzorgen van de contractvorming en de coördinatie van een project, en het bewaken van de kwaliteit en de nazorg van de uitvoering.

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen mijn bijna 20-jarige loopbaan als architect, omdat ruimtelijke vraagstukken altijd gepaard gaan met het vinden van de juiste balans tussen sociale, ecologische en economische belangen. Door bewust te kiezen voor de deelname aan, en de betrokkenheid bij het gehele werkproces (van ontwerp t/m uitvoering en nazorg) is duurzaam en energie-efficiënte gebouwen realiseren inmiddels uitgegroeid tot een specialisme.

Mijn profiel:
-deskundig, ervaren, onafhankelijk en betrokken

Mijn missie:
-klantgericht werken aan de duurzaamheid en energie-efficiëntie van gebouwen

QAN is een code die wordt gebruikt in de luchtvaart en de meteorologie. Het geeft de windrichting en windsnelheid aan op een bepaalde plaats en tijd. QAN staat voor mij voor:
-de condities van de omgeving in ons dagelijks leven
-het vooruitzien en anticiperen in ruimte en tijd
-het gebruik en de beleving van ruimte
_________________________________________________________________________

website: QAN Architectuur
adres:    Kwakkenbergweg 53 | 6523 ML Nijmegen
telefoon: 024 3244660
email:     info@qanarchitectuur.nl

inschrijvingen:
– sba, architectenregister, 1.970101.019
– kvk, kamer van koophandel Nijmegen, 09189020